School Notebook

BIJLES

Doordat al onze bijlesdocenten ook op het mendel zitten of hebben gezeten weten zij goed wat voor aanpak jij nodig hebt. Dit zorgt voor aangename en gepersonaliseerde bijles.

Meld je aan voor Bijles!

Door Covid-19 hebben veel leerlingen een leerachterstand opgelopen. Samen met het Mendelcollege wil Hestia Community dit oplossen. Door de coronacrisis heeft de overheid extra geld vrij gemaakt voor het onderwijs. Dit betekent dat leerlingen van het Mendel nu bijles kunnen krijgen bij Hestia! 

Hoe werkt het?

Stap 1:
Aanmelden

Als een leerling bijles nodig heeft kan die zich bij een docent, mentor of afdelingsleider aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.
 

Stap 2:
Matchen

Nu de leerling in ons systeem staat kunnen we aan de slag! We vinden de perfecte bijlesdocent om aan de leerling te matchen. 

Stap 3:
Contact

Nadat een bijlesdocent is gevonden, geven we de contactgegevens van de leerling door. De bijlesdocent neemt dan zo snel mogelijk contact op met de leerling.

Stap 4:
Bijles

Wanneer contact is opgenomen wordt er eerst een kennismakingsgesprek ingepland, waarna de bijles kan beginnen! De leerling en de bijlesdocent plannen samen bijlessen in, zodat het beiden goed uitkomt.

Disclaimer

Voor nu geven wij voorrang aan leerlingen uit 5H, 5V en 6V die zich bij ons aanmelden. Bijles, en het inhalen van een achterstand is voor deze leerlingen het belangrijkst. Wij willen dus ook dat deze leerlingen eerder aan de beurt kunnen komen dan de rest. Als onze capaciteit groeit kan dat betekenen dat we deze regeling stoppen. Wanneer dit gebeurt zal dat worden aangekondigd via de website en het Mendel.