Math and Geometry Tools

Onze Docenten

Hier kunt u informatie vinden over onze bijlesdocenten

en hoe wij zorgen dat we de perfecte docenten voor elke leerling vinden.

Wie zijn onze Docenten?

Al onze docenten zijn huidige of ex-Mendeliers. Wij vinden dit belangrijk, aangezien de docent veel beter de leerling kan helpen als deze beide dezelfde stof en hetzelfde systeem hebben ervaren. Het zou goed kunnen dat de leerling en bijlesdocent zelfs dezelfde docent hebben gehad. Dit betekent dus ook dat een bijlesdocent precies snapt wat nodig is om succesvol het vak te halen. 

Desk
School Supplies

Onze selectie

Naast het feit dat al onze docenten (ex-)Mendeliers zijn vinden wij beheersing van het vak ook belangrijk. Voordat een docent bij ons komt werken zorgen wij dat wij een goed gesprek hebben over onze verwachtingen en eisen. Een docent moet een 7,0 of hoger staan om dat vak bijles te kunnen geven. Ook vinden wij het belangrijk dat een docent goed kan uitleggen en kalm met de leerling om kan gaan.

Meld je aan als bijlesdocent

Denk jij dat bijles geven bij jou past en ben je een huidige of ex-Mendelier, meld je dan nu aan als bijlesdocent bij ons! We zoeken momenteel vooral mensen uit 6V of met een 6V diploma, doe je een ander niveau en denk je toch dat je bij ons past kijken we graag naar jouw aanmelding! Je kan ons via bijles@hestiacommunity.nl mailen of je gelijk aanmelden via de knop hieronder.