• Directie

Nieuwe Website!


Het is een feit, onze nieuwe website is nu live! Ontdek nu alles over Hestia Community op de site. Elke pagina biedt informatie over een deel van ons bedrijf. Wij werken als studenten bedrijf sinds begin 2021 nauw samen met het Mendelcollege om persoonlijke bijles aan te bieden.


Onder de pagina 'Bijles' kunt u de nuttige informatie vinden over onze bijles, u kunt daar ook zien hoe u zich moet aanmelden. Wij bieden nu gratis bijles aan voor leerlingen van het Mendelcollege, dankzij het corona geld dat door de overheid voor het onderwijs is vrij gemaakt. Wij raden dus ook aan om gelijk een goede start te maken aan het schooljaar van 2021/2022 door bijles te nemen! Veel leerlingen zijn hard getroffen door de switch naar online onderwijs, en om te zorgen dat deze leerachterstand niet groter wordt is het handig om dit zo snel mogelijk aan te pakken!


"Wij zijn als bedrijf erg enthousiat over het begin van dit schooljaar. Zelf heb ik ook 6 jaar op het Mendel gezeten en weet ik dat het erg belangrijk is om goed het jaar te starten. De eerste weken zijn altijd weer even inkomen, dit is ook het perfecte moment om wat extra steun op te zoeken en die achterstand zo goed mogelijk weg te werken. Ik hoop dat we een mooi academisch jaar tegemoet gaan, als ouders of leerlingen vragen hebben zijn Joshua en ik altijd blij om die te beantwoorden!" ~ Noah van Lienden, Directie lid Hestia Community.


Noah van Lienden en Joshua Kamer,

Directie van Hestia Community

bijles@hestiacommunity.nl

Recent Posts

See All

Aangezien er snel groeiende vraag naar bijles is op het Mendelcollege, zoeken wij nieuwe docenten om ons team van al meer dan 20 bijlesdocenten aan te sterken! Wij zoeken bijlesdocenten die in 6V zitt